2019. szeptember 13., péntek

E-klins végfelhasználói nyilatkozat

Forrás : https://eszemelyi.hu/dok/eSzemelyi_Kliens_vegfelhasznaloi_nyilatkozat_v11.pdf 

Belügyminisztérium
eSzemélyi Kliens
Az eSzemélyi Kliens végfelhasználói szerződése - EULA
Kiadás dátuma: 2017.07.27. Kiadási fájlnév és verziószám: eSzemelyi_Kliens_vegfelhasznaloi_nyilatkozat_v11.docx A végfelhasználói szerződés által támogatott programverziók: eSzemélyi Kliens v1.5.x. Dokumentum információ: A mindenkor hatályos és támogatott 1.5-ös verziójú eSzemélyi Kliensre kiterjed.


2

Tartalom
1 Bemutatkozás ..................................................................................................................... 2 2 Felhasználási és Adatkezelési Szabályok ............................................................................ 4 3 Az Alkalmazás Használata .................................................................................................. 5 4 Szerzői Jogok ...................................................................................................................... 5 5 Adatok Kezelése ................................................................................................................. 6 6 Jogosulatlan Használat ....................................................................................................... 7 7 Frissítések ........................................................................................................................... 7 8 Több Eszközön Történő Használat ..................................................................................... 7 9 Korlátozások ....................................................................................................................... 8 10 Garancia.............................................................................................................................. 8 11 Joghatóság .......................................................................................................................... 9 12 Nyílt Forráskódú Komponensek Eredeti Végfelhasználói Szerződései .............................. 9 1 Bemutatkozás
Köszönjük, hogy letöltötte és telepíti az eSzemélyi Kliens alkalmazást (a továbbiakban: alkalmazás).

Jelen dokumentum az alkalmazáshoz kapcsolódó végfelhasználói szerződés, amely tartalmazza szoftvercsomag felhasználási feltételeit, adatkezelési szabályait, szerzői jogait, frissítésekkel kapcsolatos információit és a használatára vonatkozó korlátozásokat.

Kérjük, hogy az alkalmazás telepítése, másolása és/vagy használata előtt olvassa el figyelmesen az alábbi feltételeket, és amennyiben egyetért, fogadja el. Amennyiben az alkalmazás végfelhasználói nyilatkozatával nem ért egyet és a telepítés során nem fogadja el a végfelhasználói szerződés (EULA) feltételeit, úgy nem jogosult az alkalmazás telepítésére, használatára.

Az alkalmazás elidegeníthetetlen részét képező „Kártyakezelő Alkalmazás komponens” az eSzemélyi Kliens szoftvercsomag alapvető része, ami lehetővé teszi a lenti funkciók és műveletek elvégzését a PC-s környezetben.

Az eSzemélyi Kliens egy kártyakezelő alkalmazás, amely az elektronikus személyazonosító igazolvány (a továbbiakban: eSzemélyi) folyamatainak támogatását hivatott biztosítani. Az alkalmazás célja, hogy biztosítsa a biztonságos kommunikációt az eSzemélyi és a felhasználó által használt alkalmazások között.


folyt a honlapon pdf-ben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése