2020. február 26., szerda

Új Google Oldal!



Kedves régi látogatók!

A mai napon a régi blog is megújult, a régi honlap mellett pedig teret kapott a Google új Webhelyek szolgáltatásaiban szereplő új honlap is.

Sajnos az elmúlt évek során kizárólag a Facebook oldalain került fejlesztésre a blog.


Nem csupán azért, mert a tulajdonos a végén más irányú oktatásokat és tevékenységeket kezdett el végezni, azért is, mert túl sok visszaélés volt a jogi területeken, minden téren. Ez nem csak a magyar ügyintézésekre és oktatásokra vonatkozik, hanem a nemzetközi eljárásokra, amelyekben nagy számú informatikai visszaélés lelhető fel. Ez az internet és számítógépes felgyorsulás világával nem mérhető, hiszen a fiatalok is inkább csak szörfözni tudnak a neten, programozni kevésbé. Akik viszont programozni is tudnak, az etikai tudásukkal visszaélve jogot és erkölcsöt, etikai határokat is sértenek.


Elgondolkodtató, ami most megy és történik. Az oldalakat meghagyom az eredeti helyen, a sima Jog az Igaszságért címet a Magyar Nemzet a blogcímet jogosulatlanul átvett írása miatt kibővíettem, az angol megfelelő sokrétűségének és a problémák sokrétűségének megfelelően!



Úgy gondolom, bírónak, jogásznak, ügyvédnek, jogtanácsosnak, hallgatónak éppúgy sok tennivalója lenne, a saját határainak megismerésével, és tudása bővítésével is. Főleg, ha a diplomát mástól vásárolja, apuci vagy anyuci befolyása révén, akitől viszont elveszik a jól megérdemelt diplomát, informatikai vagy más csalással.

Merüljön el mindenki a saját tetteiben is!

Jobb munkát kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése